Shampoo

Shampoomme perustuu sataprosenttisesti luonnontuotteisiin, sitä voidaan käyttää sekä hiuksille että vartalolle. Shampoon luonnolliset ainesosat ovat uutettu kookosöljystä. Shampoo tekee hiuksista kauniin sileät ja puhtaat.
Öljymme on ECO sertifoitu.

Turvallisena sulfaattina tuotteessamme toimii sodium coco-sulfaatti, jota valmistetaan kookosöljystä. Shampoo sopii hauraille, hennoille ja värikäsitellyille hiuksille.

Parhaan tuloksen saat, kun käytät shampoon jälkeen ' PURE Mother to be ATTITUDE' -hoitoainetta

Hoitoaine

'PURE Mother to be ATTITUDE' hoitoaine sisältää oliiviöljyä ja propyleeniglykolia (orgaaninen yhdiste), jonka ansiosta hiukset ovat helposti harjattavat, sileät ja kiiltävät.

'PURE Mother to be ATTITUDE' hoitoaine varmistaa, että hiuksesi ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa raskauden ja äitiyden aikana. Tuote ei sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita.

Tuotteen annetaan vaikuttaa hiuksissa 1-3 minuuttia ja huuhdotaan vedellä.

Body Butter- vartalovoi

ECO- sertifoitujen ainesosien, kuten sheavoin, tocoferoin ja E-vitaminin avulla 'PURE Mother to be ATTITUDE'- vartalovoi ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti vatsan kasvaessa.

Attitude Anti Stretch Marks Extract- uute vähentää paikallisia tulehdusreaktioita ja ehkäisee raskausarpien muodostumista.

Tuotetta suositellaan käytettävän aamuin illoin.